Menu Sluiten

Is je oude badkamer aan vervanging toe?

Totaalservice voor de renovatie van je badkamer

Is je oude badkamer aan vervanging toe?

Schakel SVS in voor een volledige badkamerrenovatie. Wij werken hiervoor nauw samen met een vaste bouwpartner die instaat voor eventuele aanpassingswerken aan de ruimte en de vereiste vloer- en tegelwerken. De volledige badkamerrenovatie verloopt onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid. Hierdoor kan je na vijf tot tien werkdagen – afhankelijk van de omvang van de opdracht - al genieten van een gloednieuwe badkamer.

IMG_1824 2
3D

Ontwerp in 3D

Ook voor het ontwerp van je nieuwe badkamer kan je op ons rekenen. Wij werken een voorstel uit dat je verwachtingen gegarandeerd overtreft. Dit ontwerp tekenen we in 3D zodat je een correcte visuele voorstelling hebt van je toekomstige badkamer.

Bij elk badkamerontwerp benutten we maximaal het potentieel van de beschikbare oppervlakte. Alles is mogelijk? Wil je overschakelen naar een inloopdouche? Wil je bad en douche in één ruimte? Je bestaande bad vervangen door een douche? Wanneer vereist voeren we de nodige structurele ruwbouwaanpassingen uit, bijvoorbeeld het vergroten van de ruimte en het vernieuwen van de leidingen.

Wanneer het ontwerp volledig voldoet aan je wensen, dan ontvang je een gedetailleerde totaalofferte. Zo weet je perfect wat je nieuwe badkamer kost, zonder verdere verrassingen.

Deze totaalofferte omvat de afbraak van de bestaande badkamer, het vernieuwen en eventueel verplaatsen van de leidingen, bouwkundige ingrijpen aan de ruimte en het plaatsen van alle sanitaire toestellen en badkamermeubels.

Uitvoering en coördinatie

De coördinatie van de volledige badkamerrenovatie gebeurt onder onze verantwoordelijkheid. Voor de eventuele ruwbouwwerken en het plaatsen van de vloer en wandtegels doen we beroep op een vaste onderaannemer.

Het vernieuwen en verplaatsen van de leidingen, het plaatsen van de sanitaire toestellen en het installeren van de badkamermeubels gebeurt door ons.

Door deze strakke aanpak realiseren we in een minimum van tijd een volledige make-over van je badkamer.

Uitvoering en coördinatie