Menu Sluiten

Kempens vakmanschap voor sanitair en verwarming

Stevens Verwarming & Sanitair

SVS staat voor Stevens Verwarming & Sanitair. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit Balen dat zich specialiseert in de installatie van verwarming, sanitair en ventilatiesystemen. Ook volledige badkamerrenovaties behoren tot de mogelijkheden.

Wij richten ons hoofdzakelijk op de particuliere markt in de Antwerpse en Limburgse Kempen. De meeste van onze opdrachten situeren zich binnen de regio Balen, Mol en Geel.

Naast nieuwe installaties besteden we veel aandacht aan service en onderhoud. Wij zijn gecertificeerd voor het wettelijke onderhoud van stookolie- en aardgasinstallaties. We onderhouden ook installaties die niet door ons zijn geplaatst.

Zaakvoerder mee op de werf

Drijvende kracht achter SVS is zaakvoerder Niels Stevens. Na zijn opleiding sanitair en verwarming specialiseerde hij zich nog in brandertechnieken. Vervolgens ging hij in loondienst aan de slag bij een verwarmings- en sanitair bedrijf.

Na enkele jaren kriebelde het evenwel om zelf als zelfstandige aan de slag te gaan. De eerste jaren gebeurde dit nog in bijberoep, sinds 2015 werkt hij volledig zelfstandig onder de naam SVS. Na de oprichting in Mol verhuisde het bedrijf in 2016 naar Balen.

Zaakvoerder Niels Stevens vormt voor iedere opdracht het rechtstreekse aanspreekpunt. Hij staat ook in voor de technische uitwerking, de rendementsberekeningen en het opmaken van de offerte. Elke opdracht wordt samen met zijn vaste medewerker door de zaakvoerder zelf uitgevoerd.

SVS

Antwerpse en Limburgse Kempen

SVS werkt het liefst in de eigen streek. Zo worden de meeste opdrachten uitgevoerd binnen de regio Mol, Balen en Geel. Het actiegebied beperkt zich tot de Antwerpse en Limburgse Kempen.

Nieuwbouw, renovatie of vervangingen

Voor verwarming en sanitair biedt SVS een totaalservice bij nieuwbouw, renovatie en vervangingen van bestaande installaties. Voor elk project ben je verzekerd van advies op maat. Naast duurzaamheid en energiebesparing brengen we ook het beoogde wooncomfort en het vereiste investeringsbedrag in rekening. Elk project wordt door zaakvoerder Niels Stevens technisch uitgewerkt.

Eén verantwoordelijke voor al het leidingwerk

Wanneer je in zee gaat met SVS, dan kan je al het binnenleidingwerk voor verwarming, sanitair en ventilatie toevertrouwen aan één partij.

Deze aanpak garandeert een vlotte voortgang van de werken. SVS draagt de volledige verantwoordelijkheid voor een correcte plaatsing.