Menu Sluiten

Loodgieter nodig?

Alle sanitaire werken in je woning

Alle sanitaire werken

Vertrouw op SVS voor alle sanitaire werken. Onze service als loodgieter varieert van een eenvoudige herstelling of uitbreiding tot en met een volledige sanitaire installatie voor nieuwbouw of renovatie. Wij plaatsen daarbij zowel het leidingwerk als alle sanitaire toestellen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_24be
IMG_1832 2

Totaalservice voor leidingwerk

Voor totaalprojecten bij nieuwbouw of renovatie starten onze sanitaire werken met het plaatsen van het leidingwerk. Zo voorzien we de nodige leidingen en collectoren voor de aanvoer van koud en warm water. Ook de afvoerbuizen voor de binnenriolering nemen we volledig op ons.

Naast de sanitaire leidingen kunnen we ook het volledige leidingwerk verzorgen voor je verwarmingsinstallatie en ventilatiesysteem. Op die manier werk je samen met één technische partner die op een efficiënte manier instaat voor het volledige plaatsingswerk.

De ruimste keuze aan sanitaire toestellen

Naast het leidingwerk plaatsen we alle sanitaire toestellen en garanderen we een vakkundige aansluiting. Denk daarbij aan:

Toiletten

Douche

Bad

...

Wasbakken

Kraanwerk

Badkamermeubels

Dankzij onze samenwerking met verschillende sanitaire toeleveranciers met showroom garanderen we de meest uitgebreide keuze aan toestellen en kranen.

Voor elk budget vind je in deze showrooms een stijlvolle en kwaliteitsvolle oplossing.

IMG_1827 2

Loodgieter voor dringende herstellingen

Een lekkende of kapot gevroren kraan? Een toilet dat blijft lopen? Heb je dringend een loodgieter nodig voor een herstelling? Contacteer ons dan gerust. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse. Wij brengen altijd redding. Zo voeren we ook herstellingen uit aan installaties die niet door ons geplaatst werden.