Menu Sluiten

Alle merken en installaties

Je betrouwbare onderhoudspartner

Service & onderhoud

Service en onderhoud vormt een belangrijke pijler van SVS. Dat geldt zowel voor sanitair als verwarming. Wij onderhouden en herstellen niet alleen onze eigen installaties en merken, maar voeren ook onderhoudsopdrachten en herstellingen uit voor nieuwe klanten. Alle installaties en merken zijn mogelijk. Wij laten – letterlijk en figuurlijk – je nooit in de koude staan. Op zoek naar een loodgieter voor een dringende herstelling of uitbreiding? Nood aan een gecertificeerde verwarmingsspecialist die de wettelijke keuring uitvoert?

Service & onderhoud
Service & onderhoud

Verwarming

Wij zorgen voor het wettelijke onderhoud

Vertrouw op SVS om de verplichte onderhoudsbeurt van je verwarmingsinstallatie te laten uitvoeren.

Wij beschikken over de vereiste overheidscertificaten om zowel stookolie- als gasinstallaties vakkundig en correct te onderhouden. Bij elke onderhoudsbeurt reinigen we de ketel, brander en schoorsteen en voeren we een grondige verbrandingscontrole uit.

Na een eerste onderhoud door SVS verwittigen we je automatisch wanneer voor jouw installatie een volgende onderhoudsbeurt is aangebroken.

Sanitair

Een vakbekwame loodgieter voor alle herstellingen en sanitaire karweien

Op zoek naar een loodgieter voor het herstellen van kranen, leidingen, ... of het uitbreiden van een bestaande installatie? Contacteer dan SVS. Wij brengen als allround loodgieter elke uitdaging tot een goed einde.

IMG_1927